Consult

Kennismaking

Tijdens dit één-op-één gesprek wordt uiteengezet wat NutriWijzer voor jou en jouw gezondheid kan betekenen. We bespreken welke verwachtingen jij hebt van NutriWijzer om actief aan je gezondheid en gewicht te gaan werken. In het kennismakingsgesprek zal duidelijk worden hoe het NutriWijzer gezondheidsprogramma®aan jouw persoonlijke behoeftes kan voldoen en welke begeleiding het beste bij je zal passen. Het gesprek duurt maximaal 30 minuten en is gratis en geheel vrijblijvend.


Het Intakegesprek

Zodra je de stap naar gezonder eten en leven hebt gezet, ontvang je van mij een informatiepakket met daarbij het verzoek een vragenlijst en eetdagboek in te vullen die je meeneemt naar het intakegesprek.Tijdens het intakegesprek breng ik je persoonlijke situatie in kaart aan de hand van je eetpatroon, dieetgeschiedenis, gezondheidsklachten, je leef- en werkomstandigheden en je beweegpatroon. Ik licht de knelpunten binnen je bestaande eet- en beweegpatroon toe en bespreek de gewenste aanpassingen. Ook jij geeft hierbij aan wat jij wilt bereiken met jouw gezondheid en gewicht. Dit alles wordt vertaald in een persoonlijk en op maat gemaakt voedings- en beweegplan. 


Het NutriWijzer gezondheidsprogramma® – 8 weken individuele begeleiding

In 5 consults, verspreid over 8 weken, wordt je individueel begeleid naar een op maat gemaakt gezond voedings- en beweegpatroon op basis van het PuurGezond Slank Plan en omvat:

  • Persoonlijk intakegesprek / eerste consult (1 – 1,5 uur) 

  • 3 vervolg consults (1 uur)

  • Eindconsult en evaluatie (1 uur)

  • Dagelijkse feedback-mogelijkheid per telefoon/mail in begeleidingsperiode

Inclusief 4 weekmenu’s, informatie sheets en het bijbehorende boek PuurGezond!