Voor Wie?

Voor zowel particulieren als medewerkers van bedrijven verzorgt NutriWijzer op maat gemaakt en persoonlijk voedingsadvies en begeleidt NutriWijzer bij het bereiken van een gezond gewicht. NutriWijzer verzorgt ook gastlessen en themabijeenkomsten voor kinderen, ouders/verzorgers en leerkrachten op basisscholen en organisaties voor buitenschoolse opvang (BSO).  

 
 

Gezond Eten & Leven Voor Alle Leeftijden

Op alle leeftijden, van jong tot oud, kunnen we door allerlei oorzaken te zwaar worden en eigenlijk ook niet meer weten hoe we dit overgewicht weer kwijt moeten raken. Dieten en afvalregimes lijken maar tijdelijk te helpen en we blijven ons maar moe en futloos voelen en jojo-en zo maar door met ons gewicht. Tijd dus om het roer echt om te gooien en een nieuwe weg in te slaan van gezond eten en leven. Niet alleen voor nu maar voor altijd een gezonde levensstijl te ontwikkelen en een gezond gewicht te bereiken. Je zult je weer fit gaan voelen, positief gaan denken en kunnen genieten van gezond eten!

 

Een Gezondheidsprogramma Op Maat Gemaakt Voor Jou

Voor kinderen (vanaf 8 jaar), jongeren, volwassenen, ouders en verzorgers, werknemers of gepensioneerden maakt NutriWijzer een op maat gemaakt, persoonlijk Gezondheidsprogramma waarmee op verantwoorde wijze maar vooral ook op een actieve manier aan eigen vastgestelde doelen voor gewichtsbeheersing wordt gewerkt. Dus laat jezelf weer stralen en ga ermee aan de slag! Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het volgen van het NutriWijzer gezondheidsprogramma®. Voor meer informatie, klik hier.

 

Bedrijven – Voedingsadvies Voor Medewerkers

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met ziekteverzuim dat gerelateerd is aan overgewicht van medewerkers. Werknemers met overgewicht hebben maar liefst 1,8 maal meer ziektedagen dan een gemiddelde werknemer. Wilt u als werkgever op actieve wijze dit ziekteverzuim tegengaan dan kan NutriWijzer, ook in overleg met uw bedrijfsarts, u daarbij op de volgende manieren helpen:

  • Éénmalig voedingsadvies, waarin werknemers op basis van een intakegesprek een persoonlijk voedingsadvies ontvangen
  • Gezondheidsprogramma voor het aanleren van een gezonde leefstijl. Voor verdere uitleg over het NutriWijzer gezondheidsprogramma®, klik hier.
  • Presentaties/workshops over verschillende voedings-gerelateerde onderwerpen, zoals overgewicht, de schijf van 5, suikers, vetten etc.

Daadwerkelijke begeleiding bij het veranderen van levenstijl zorgt dat medewerkers weer gezonder worden ofwel minder verzuimen, energiek en gemotiveerd zijn en beter presteren.  NutriWijzer kan, veelal na overleg met uw bedrijfsarts, uw medewerkers zowel individueel als groepsgewijs, bij uw bedrijf of in de praktijk van NutriWijzer begeleiden. 

De invulling en kosten van begeleiding, presentaties en workshops zijn in nader overleg te bepalen.
Voor het aanvragen van een offerte, klik hier.

 

(Basis)Scholen & BSO's – Voorlichting Over Gezonde Voeding

NutriWijzer verzorgt gastlessen en workshops voor kinderen maar ook lezingen of themabijeenkomsten voor de ouders/begeleiders van kinderen op basisscholen en BSO’s. Uitgangspunt in alle presentaties is kinderen en hun ouders bewust te maken van het belang van het eten en drinken van gezonde, eerlijke ofwel natuurlijke voeding voor de gezondheid.

Een bijeenkomst duurt 1 tot 1,5 uur en de kosten zijn in nader overleg te bepalen.

Voor het aanvragen van een gastles of lezing, klik hier.