Over Mij

Monique Zuijdwijk, Voedingsdeskundige

Monique Zuijdwijk, Voedingsdeskundige

Mijn naam is Monique Zuijdwijk en in mijn praktijk NutriWijzer ben ik actief als voedings- en beweegconsulent. Hier begeleid ik volwassenen maar ook kinderen van 8-18 jaar naar een gezonde leefstijl.

Na mijn opleiding als voedingsdeskundige en gewichtsconsulente, heb ik in 2014 de specialisatie Kind en Voeding succesvol afgerond. Dus kinderen vanaf 8 jaar met onder- of overgewicht kunnen nu ook terecht bij NutriWijzer. In 2015 heb ik ook de specialisatie Beweegconsulent gevolgd waarmee ik naast voedingsadvies ook aanvullend beweegadvies kan geven.

Middels diverse marketingfuncties ben ik de afgelopen 15 jaar al in de voedingsindustrie werkzaam geweest, zoals in de babyvoeding en inkoop en retail van aardappelen, groenten en fruit.

De afgelopen jaren ben ik mij (nog) meer gaan verdiepen in natuurlijke en biologische producten, en was geintrigeerd door de positieve effecten van natuurlijke en verse producten op een goede fysieke maar ook goede mentale gezondheid!

Mijn opgedane kennis en kunde zet ik nu in in mijn eigen praktijk NutriWijzer, voor voedingsadvies en gewichtsbeheersing.

Op basis van puur en gezond eten,  wil ik klanten graag weer op het goede pad krijgen. Ik help mijn klanten, groot en klein, hun doelen te realiseren en niet alleen bewuster te worden van wat gezond en natuurlijk eten is maar dit ook voor de toekomst vast te houden en zo dus een gezonde levensstijl en gezond gewicht te ontwikkelen. Stap voor stap bereiken we dus mijlpalen op weg naar het gestelde einddoel.  

Wil je ook een gezonde levensstijl en een gezond gewicht bereiken én behouden, dan zie ik je graag in mijn praktijk!Deelnemer/lid van:

  • Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

  • PuurGezond gewichtsconsulente

Specialisaties op het gebied van voeding en begeleiding:

  • Voedingsdeskundige (HBO) / gewichtsconsulent Kind en Voeding

  • Mindfulness Based Cognitive Therapy (HBO)

  • Beweegconsulent