Samenwerken

NutriWijzer werkt op het gebied van voeding, bewegen  en health & beauty samen met een aantal  bedrijven en (beroeps-)organisaties. Om u niet alleen van actuele adviezen, inzichten en bovenal inspiratie te blijven voorzien maar u ook lokaal de mogelijkheid te geven om onder professionele begeleiding te werken aan een gezonde leefstijl.

 
 
2014-05-12-16-44-19.Logo  sportcentrum hierden.png

Sportcentrum Hierden

Een lokaal sportcentrum waar iedereen, jong en oud, elk niveau, terecht kan voor een gevarieerd aanbod aan lichaamsbeweging. 

Sportcentrum Hierden inspireert, motiveert en begeleidt haar klanten op een professionele manier met als doel het sporten tot een vast onderdeel van uw wekelijkse activiteiten te maken. 

Met een groot aanbod aan fitness- en cardioapparatuur kunt u bij Sportcentrum Hierden een persoonlijk trainingsprogramma afwerken en heeft u keuze uit een gevarieerd programma zoals circuittraining, steps, Kick4Fun, Zumba, BodyPump, Spinning, Kickboksen en Bootcamp. In alle gevallen wordt u begeleid door enthousiaste instructeurs. 

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 12.30 uur en 14.00 - 21.30 uur, zaterdag van 9.00 - 12.00 uur.

 
Logo-Puur-aandacht-voor-jezelf-1-1024x202.png

Schoonheidssalon Puur-Huidverbeterend

Schoonheid komt van binnen uit. Als alle cellen in optimale conditie komen, betekent dit ook voor de huid een enorme boost! Het NutriWijzer gezondheidsprogramma® in combinatie met schoonheidsbehandelingen geeft de huid dan ook een ware 'beauty make over'! 

Huidcoach en specialist in huidverbetering. 

 
Logo.png

Praktijk voor Oefentherapie Cesar Harderwijk

Voor het verbeteren van houding en beweging, mede als gevolg van voedingsgerelateerde klachten. De oefentherapeuten geven individuele begeleiding en verzorgen o.a. de cursus Ademhalingstherapie en cursus Ontspanning bij o.a. spanning, spastische darm, buikklachten en obstipatie maar ook wekelijks Hydrotherapie om zo meer (in het water) te bewegen en niet gehinderd te zijn door bijvoorbeeld heup-, knie- of voetklachten.

 
csm_PG_logo_met_tekst_f40865eaad.png

PuurGezond

Het NutriWijzer gezondheidsprogramma® is geinspireerd en gebaseerd op de inzichten van het PuurGezond Slank Plan.

PuurGezond staat voor bewust eten en genieten van de volle smaak van pure ingrediënten. En het betekent ook bewust leven met aandacht voor lichaam, geest en omgeving. PuurGezond is lekkerder, gezonder, eerlijker en duurzamer. Met de website PuurGezond hoopt de redaktie het eten in Nederland een beetje lekkerder en gezonder te maken o.a. door het delen vankennis op het gebied van voeding en gezondheid en hun ervaring in het ontwikkelen van lekkere en gezonde recepten. 

 
BGN_Logo_RGB.jpg

De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Doelstellingen:

  • Het fungeren als landelijke brancheorganisatie voor de gewichtsconsulent in de ruimste zin van het woord;
  • Het instandhouden en verbeteren van de kwaliteit van en het verder professionaliseren van de beroepsuitoefening en het ondernemerschap in de gewichtsconsulentenbranche;
  • Het behartigen van de (algemene en collectieve) belangen van de leden op vaktechnisch en bedrijfs economisch gebied.